CECUMPĂR – POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. Introducere

Site-ul www.CeCumpar.com si aplicatia mobila CeCumpăr (denumite in continuare "CeCumpăr") sunt oferite de Mediapost Hit Mail SA, cu sediul social in Str. Siriului, nr. 42-46, et. 3, sector 1, Bucuresti, CUI 13351917, J40/8295/20000, (denumita in continuare "Mediapost Hit Mail", "noi", sau expresii similare). Utilizatorul CeCumpăr (denumit in continuare "utilizatorul", "tu", "dvs." si expresii similare), ne poate contacta prin intermediul tab-ului "Contact" de pe CeCumpăr, e-mail info@CeCumpar.com sau la numarul de telefon 021/207.00.07 (numar cu tarif normal apelabil din toate retelele nationale).

Politica de confidentialitate ("Politica de confidentialitate") se aplica prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate de dvs. când utilizati CeCumpăr. Luam foarte in serios protectia datelor. In acest scop, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Mediapost Hit Mail prelucreaza datele personale ale utilizatorilor in calitate de operator de date cu caracter personal, fiind inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 298 Mediapost Hit Mail are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra in vederea utilizarii CeCumpăr.

2. Acceptarea contractului

Politica de confidentialitate se aplica accesului si utilizarii CeCumpăr si trebuie interpretata si inteleasa impreuna cu celelalte conditii aplicabile accesului si utilizarii CeCumpăr, cum ar fi Termenii de utilizare si politica noastra privind cookie-uri. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a CeCumpăr utilizatorul confirma ca a citit, a inteles si este de acord cu Politica de confidentialitate. Termenii de Utilizare si politica privind cookie-urile referite anterior. Documentele mentionate sau la care se face trimitere la prezentul alineat, sunt denumite in continuare in mod colectiv "Acordul".

Va sfatuim sa cititi cu atentie toate documentele Acordului, deoarece acestea pot contine dispozitii de mare importanta pentru dvs., cum ar fi modul (inclusiv limitarile) in care puteti utiliza CeCumpăr, modul in care datele dumneavoastra personale sunt prelucrate, etc Folosind CeCumpăr, utilizatorul este de acord cu termenii Acordului. Daca nu intelegeti Acordul (sau o parte a acestuia), sau nu sunteti de acord cu unele prevederi din continutul sau, vi se cere sa nu folositi CeCumpăr si serviciile oferite de CeCumpăr. Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de prevederile Acordului, va rugam sa ne contactati in modalitatile anterior precizate.

Mediapost Hit Mail poate modifica termenii Acordului, in orice moment, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Prin urmare, va rugam sa verificati intotdeauna daca ati vizualizat cea mai recenta versiune a Acordului si, daca sunteti de acord cu ea. Data la care a fost modificat ultima data Acordul este specificata in partea de sus a documentului. Prin continuarea utilizarii CeCumpăr se considera ca va exprimati acordul dvs. cu privire la termenii Acordului, astfel cum au fost revizuiti.

3. Când exista posibilitatea de a folosi datele dvs.

3.1 Vizitarea CeCumpăr

Urmatoarele informatii vor fi salvate in timpul vizitei dvs.pe CeCumpăr:

  • adresa IP
  • site-ul web de la care se solicita accesarea CeCumpăr
  • paginile pe care le vizitati pe CeCumpăr
  • data, ora si durata vizitei pe CeCumpăr
  • cod de raspuns http
  • informatii furnizate voluntar de dvs
  • informatii despre software-ul de navigare si sistemul de operare

Fara inregistrarea pe CeCumpăr, exista alte situatii in care ne puteti furniza date cu caracter personal, cum ar fi atunci când ne contactati sau când va abonati la newsletter-ul nostru (caz in care ne furnizati adresa de e-mail). Daca doriti sa va dezabonati de la newsletter-ul nostru, puteti sa urmati instructiunile in acest sens si care sunt indicate in partea de jos a paginii de newsletter.

3.2 Inregistrarea pe CeCumpăr

Pentru a utiliza unele functii ale CeCumpăr, este posibil sa fii invitat sa te inregistrezi pe CeCumpăr si sa creezi un cont. La inregistrare vi se va cere sa furnizati o adresa de mail si o parola.

Pentru a finaliza crearea unui cont, trebuie sa completati anumite date, astfel incât sa va putem oferi serviciile noastre. Aceste date sunt:

  • prenumele si numele dvs.;
  • data nasterii;
  • gen;
  • cod postal;
  • numarul de telefon mobil;

Furnizarea acestor date este obligatorie, fara aceste date nu putem finaliza inregistrarea si nu puteti utiliza serviciile CeCumpăr pentru care este necesar sa aveti un cont. Refuzul dvs. de a furniza datele determina imposibilitatea inregistrarii pe CeCumpăr.

Prin Inregistrarea pe CeCumpăr, utilizatorii consimt in mod expres si neechivoc la prelucrarea datelor lor cu caracter personal mentionate mai sus.

4. Ce facem cu datele dumneavoastra personale?

Informatiile de mai sus nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia cazurilor specificate mai jos. In principiu, noi folosim aceste informatii numai pentru a furniza serviciile pe care doriti sa le utilizati sau pentru a imbunatati serviciile oferite de CeCumpăr.

In scopul furnizarii serviciilor noastre, este posibil sa folosim serviciile unei terte parti (de exemplu, un Furnizor de servicii de gazduire (hosting provider). Acestea pot prelucra datele cu caracter personal furnizate numai pentru indeplinirea sarcinilor lor. In plus trebuie sa respecte politica de confidentialitate (prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private). Sunteti de acord in mod expres ca putem transfera datele dumneavoastra catre terti, chiar daca acestea nu sunt stabilite in Spatiul Economic European.

In plus, putem partaja informatii cu entitati care fac parte din grupul nostru, pentru a fi in masura sa va oferim oferte personalizate, atât online, cât si offline, in functie de preferintele dvs. pe CeCumpăr.

Astfel, prin utilizarea CeCumpăr utilizatorii isi exprima acordul in mod expres si neechivoc ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Mediapost Hit Mail in vederea transmiterii catre utilizatori a unor comunicari cu caracter publicitar si marketing direct. Prin inregistrarea in CeCumpăr va exprimati acordul ca Mediapost Hit Mail sa poata utiliza datele furnizate de dumneavoastra pentru promovarea produselor si serviciilor Mediapost Hit Mail, precum si ale societatilor partenere, dar fara a se limita la: transmiterea de mesaje publicitare, de marketing, precum si pentru transmiterea de oferte cu privire la servicii si produse; transmiterea prin telefon sau SMS, posta sau alte mijloace de comunicare electronice (e.g. e-mail) a informatiilor privind servicii si produse, participarea la diverse concursuri si alte actiuni promotionale de marketing si publicitate privind anumite servicii si produse, imbunatatirea produselor si serviciilor, pentru a veni in intâmpinarea nevoilor dvs. prin furnizarea de noutati, studii de caz si prin efectuarea de sondaje de opinie.

Mediapost Hit Mail ia toate masurile tehnice si organizatorice de securitate pentru a se asigura ca datele dumneavoastra personale sunt pastrate in siguranta si pentru a le proteja impotriva distrugerii ilegale, pierderii sau modificarii accidentale, dezvaluirii sau accesului neautorizat. Aceste masuri ofera un nivel de securitate corespunzator riscului reprezentat de prelucrarea si natura datelor personale ce trebuie protejate. Daca luam cunostinta de orice abuz legat de datele furnizate de catre dvs., va putem informa despre acest lucru, dar fara a fi obligati in acest sens, pentru a putea lua masurile de siguranta potrivite.

5. Pot sa ma opun stocarii datelor mele?

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de a solicita informatii gratuite in prelucrarea datelor cu caracter personal (dreptul de acces la date - art.13). Aveti de asemenea dreptul de a rectifica aceste date cu caracter personal, daca aceste date sunt inexacte si, in plus, sub rezerva respectarii conditiilor legii vietii private, aveti dreptul de a solicita eliminarea sau interzicerea utilizarii datelor atunci când acestea sunt incomplete sau irelevante (dreptul de interventie asupra datelor - art.14). De asemenea, aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17), dreptul de a va adresa justitiei (art.18), si dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si de a solicita stergerea datelor (art.15).

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti contacta folosind datele noastre de contact indicate la punctul 1. In plus, atunci când va inregistrati, puteti adapta datele personale prin intermediul contului dumneavoastra pe site-ul web. Va rugam sa retineti ca ramâneti mereu pe deplin responsabil pentru exactitatea datelor furnizate.

6. Ce sunt cookie-urile si cum sunt utilizate?

CeCumpăr foloseste ceea ce se numesc "cookies". Un cookie este un mic fisier pe care proprietarul unui site web il trimite pe dispozitivul de pe care se foloseste site-ul web. Pentru mai multe informatii despre utilizarea cookie-urilor, va rugam sa consultati Politica de cookies.

7. Ai alte intrebari?

Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la utilizarea si prelucrarea datelor personale, ne puteti contacta folosind datele noastre de contact indicate la punctul 1.